Biscuiti cu ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 30 Mai 2011 | 3125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.1/2 cana  de faina
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 sare
  • 2/3 cana fulgi de ciocolata sau ciocolata razuita
  • 1/2 cana unt moale
  • 1/4 cana zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Frecam untul cu zaharul bine si adaugam oul si vanilia. Adaugam si faina amestecata cu agentii de crestere si sare, iar la urma fulgii de ciocolata. Aluatul este destul de  virtos 

Rasturnam totul pe o folie de plastic sau punga si formam un sul. Il impatrurim bine si il dam la frigider peste noapte. A 2 zi il desfacem si il taiem felii cu cutitul. Punem feliile pe hartia de copt in tava  si dam la cuptor la 175 grade, pentru  12-15 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă video