Au iesit extraordinari, cu o aroma deosebita!
Amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare
Topiti untul si amestecati-l separat cu laptele si galbenusul de ou
Adaugati amestecul lichid peste cel solid si framantati usor cu mana pana obtineti un aluat nelipicios si ferm
Daca mai este nevoie puteti sa mai presarati deasupra cate putina faina, sa puteti framanta mai usor
Puneti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute
Puneti apoi aluatul in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit si alegeti o forma pentru biscuiti pe care o montati la celalalt capat al aparatului
Setati aparatul pe pozitia 2 pentru biscuiti mari si formati biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungeti si fara hartie de copt
Coaceti biscuitii la 180 de grade pentru 8-1o minute, pana se rumenesc usor deasupra
Cand se racesc se pudreaza cu zahar
Pofta buna!
1
Puteti intinde foaia de aluat si decupa biscuiti cu forme de biscuiti, daca nu aveti un aparat special
2
Din cantitatea de aluat de mai sus au iesit o tava de biscuiti