Ca ador retetele Laurei Adamache nu mai e un secret. Prima reteta pe care am incercat-o a fost pizza in 8 minute,care se face la tigaie,aceasta a fost a doua. Niciuna din ele nu m-a dezamagit si am ochit deja o multime de retete pe care vreau sa le incerc.
Amidonul face acesti biscuiti pufosi, de abia i-am salvat pe acestia ptr o poza. Inca nu am un cantar de bucatarie nici acum si nici nu cred ca o sa-mi iau,mi-am reinnoit setul de cup si urmeaza linguritele, asa ca am incercat conversiunea din gr in cup si nu mi-a iesit. De aceea nu o fac nici la retetele mele. Si de aceea va redau reteta Laurei fiindca e mai sigura. Cred ca totusi ptr reteta asta ar trebui sa-mi iau cantar:)))) Acum vad ca mai sunt si de post!
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat compact.
Se intinde o foaie groasa de aproximativ 1 cm si se taie cu forme de prajituri.
Eu ,nerespectand cantitatile,n-am reusit sa intind foaia si am facut bilute pe care le-am turtit putin.
Se dau la cuptorul preincalzit si se coc cam 10 minute.
Se pot pudra cu zahar pudra.