Biscuiti cu aroma de migdale

de Mitinita in Prajituri, 4 Apr 2011 | 2735 vizualizari

 

Ca ador retetele Laurei Adamache nu mai e un secret. Prima reteta pe care am incercat-o a fost pizza in 8 minute,care se face la tigaie,aceasta a fost a doua. Niciuna din ele nu m-a dezamagit si am ochit deja o multime de retete pe care vreau sa le incerc.
Amidonul face acesti biscuiti pufosi, de abia i-am salvat pe acestia ptr o poza. Inca nu am un cantar de bucatarie nici acum si nici nu cred ca o sa-mi iau,mi-am reinnoit setul de cup si urmeaza linguritele, asa ca am incercat conversiunea din gr in cup si nu mi-a iesit. De aceea nu o fac nici la retetele mele. Si de aceea va redau reteta Laurei fiindca e mai sigura. Cred ca totusi ptr reteta asta ar trebui sa-mi iau cantar:)))) Acum vad ca mai sunt si de post!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 50 gr amidon
  • 1/2 plic praf de copt
  • 50 gr ulei
  • 80 gr lapte
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita miere
  • esenta de migdale (puteti folosi la fel de bine vanilie,lamaie,portocala)
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu aroma de migdale:

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat compact.

Se intinde o foaie groasa de aproximativ 1 cm si se taie cu forme de prajituri.

Eu ,nerespectand cantitatile,n-am reusit sa intind foaia si am facut bilute pe care le-am turtit putin.

Se dau la cuptorul preincalzit si se coc cam 10 minute.

Se pot pudra cu zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu aroma de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Mitinita 1

04.04.2011, 15:00

onesta,pai daca nu-i reteta mea e in grame nu prea gatesc din retete romanesti si nu cred ca as folosi cantarul,mi-am luat un nou set de cup-uri

divainbucatarie 1

04.04.2011, 17:16

mamaieelena 1

06.04.2011, 08:57

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise si biscuiti