reteta adaptata dupa Laura Adamache
Mixam ouale impreuna cu zaharul si cu un varf de cutit de sare pana isi dubleaza volumul.
Topim ciocolata rupta in bucatele impreuna cu untul la microunde dupa care le lasam sa se raceasca putin.
Adaugam ciocolata calduta peste oua si mixam.
Amestecam praful de copt si amoniul pentru prajituri cu o lingurita de ciocolata praf din rasnita Kotanyi si cu 2 linguri de cafea cu caimac apoi adaugam si esentele de rom si amestecam..
Incorporam treptat faina. Dupa ce am incorporat toata faina, adaugam miezul de nuca rupt in bucati mari.
Obtinem un aluat cu consistenta cremoasa si maroniu inchis la culoare.Miroase divin deja.
Bagam aluatul la frigider pentru 30 minute, dupa care il scoatem si formam 3i suluri pe care le tavalim bien prin faina.Le coacem apoi in tava cuptorului cu gaz tapetatat cu faina sau cu hartie de copt in cuptor preincalzit, pentru 15-20 minute,
Pasul al doilea este sa le scoatem din cuptor si sa le feliem dupa acdre urmeaza iar sa le bagama la cuptor pentru 10 minute .
Sunt atat de buni, se topesc in gura.Sunt usor sfaramiciosi si au o aroma minunata cand ii simti pe limba, ciocolata, nucile si cafeaua ... o combinatie de vis!