Bifanas de porc cu mustar

de cristeena20 in Porc, 30 Iun 2014 | 4820 vizualizari

 

Feliile subtiri si suculente din pulpa de porc sunt bune facute in diferite moduri. Simplu intr-o chifla de paine cu sos si alaturi de o bere rece sau in farfurie cu cartofi prajiti. Bifana este o mancare tipica portugheza si am avut ocazia sa mananc niste bifanas de vis,

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de pulpa de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • sare, piper, vin alb
  • 3 linguri de mustar
  • 1/2 bere
  • concentrat de carne lichid (Knorr)
  • cartofi pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bifanas de porc cu mustar:

Marinam feliile de carne cu cateva ore inainte de a le prepara. Presaram cu sare si piper si stropim cu vin alb. Acoperim vasul si dam la frigider cateva ore.

Intr-o tigaie punem untura si adaugam feliile de bifana. Le frigem pe ambele parti, intorcand mereu. Nu se prajesc tare, avand grija carnea sa ramana otusi suculenta si frageda. Adaugam apoi marinata in care au stat , zdrobim 1 catel de usturoi si apoi adaugam mustarul, berea, amestecand mereu. La final punem 1 cutie de concentrat de carne de la knorr  si mai lasma 2-3 clocote.

Servim alaturi de cartofi prajiti sau cu paine de casa.Si nu uitati berea rece :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bifanas de porc cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

xana 1

01.07.2014, 01:38

Foarte bune! Asta am avut ieri la pranz

Lavinia 1

01.07.2014, 08:23

favo

cristeena20 1

01.07.2014, 11:14

xana, daca vrei o bifana de te lingi pe degete, in lisabona e un loc chiar in centrul vechi...aoleuuu...e de vis...si ieftin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor