Bine v-am regasit dragii mei bucatarasi! Tare dor mi-a fost de voi....am pierdut o gramada de retete minunate...dar nu-i nimic, ca recuperez repede..:D
Eu nu prea m-am ocupat de gatit in ultima vreme...n-am nimic spectaculos, dar ce am ,impartasesc cu voi cu drag....
Frunzele se spala si se separa de pe cotor, apoi se oparesc in apa sarata, cam un minut.
Se scurg si se toaca marunt, exact ca spanacul. De fapt, eu le-am preparat aici exact cum fac spanacul.
Separat ,intr-o cratita, se incinge putin ulei si se prajesc costitele bine, pana se rumenesc.
Se ia o alta cratita si se pune o lg de ulei , se incinge apoi se adauga usturoiul curatat si se lasa sa se rumeneasca, apoi se scoate usturoiul si se adauga bietola maruntita, o lg de faina si apoi se incepe ingrosarea ei cu lapte, cate putin, atat cat se cere.
Se adauga sare si piper dupa gust si eventual, daca va place usturoiul, mai adaugati un catel de usturoi dat pe razatoare sau tocat ( eu am pus, ca-mi place....)
Se serveste cald, cu bucati de costita deasupra...