Bicolori de post

de eclerash in Dulciuri, 2 Iul 2010 | 4393 vizualizari

 

Sunt niste biscuti usor de realizat,merg la cafeluta de dimineata,sunt ieftini si foarte imporant de post...

 

INGREDIENTE

Aluat alb:

  • 250 g faina
  • 60 g amidon alimentar
  • 100 g zahar pudra
  • 225 g margarina
  • 1 coaja coaja de lamaie
  • 1 fiola esenta vanilie

Aluat maro

  • 200g faina
  • 50 g amidon alimentar
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g cacao
  • 225 g margarina
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bicolori de post:

Procedura este aceiasi in cazul fiecarui aluat.

Frecam untul cu zaharul si cu esenta de vanilie apoi adaugam ingredientele uscate ,coaja de lamaie punand-o in aluatul alb,iar cacaoa in aluatul maro.Se framanta si se da la frigider pentru 30 min,apoi ”ciupim” din fiecare aluat cate o biluta cat o cireasa si le unim formand un biscuite.Le coacem intr-o tava tapetata cu hartie de copt  timp de 15 min in cuptorul incalzit in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bicolori de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere si aluat turnat