Bicolori de post

de eclerash in Dulciuri, 2 Iul 2010 | 4295 vizualizari

 

Sunt niste biscuti usor de realizat,merg la cafeluta de dimineata,sunt ieftini si foarte imporant de post...

 

INGREDIENTE

Aluat alb:

  • 250 g faina
  • 60 g amidon alimentar
  • 100 g zahar pudra
  • 225 g margarina
  • 1 coaja coaja de lamaie
  • 1 fiola esenta vanilie

Aluat maro

  • 200g faina
  • 50 g amidon alimentar
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g cacao
  • 225 g margarina
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bicolori de post:

Procedura este aceiasi in cazul fiecarui aluat.

Frecam untul cu zaharul si cu esenta de vanilie apoi adaugam ingredientele uscate ,coaja de lamaie punand-o in aluatul alb,iar cacaoa in aluatul maro.Se framanta si se da la frigider pentru 30 min,apoi ”ciupim” din fiecare aluat cate o biluta cat o cireasa si le unim formand un biscuite.Le coacem intr-o tava tapetata cu hartie de copt  timp de 15 min in cuptorul incalzit in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bicolori de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert crostata cu ricotta si marmelada de capsuni