Baton cu cereale si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 26 Oct 2009 | 7865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g fulgi de porumb
  • 60 g caise uscate
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura zahar
  • 50 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton cu cereale si ciocolata:

Topim mierea impreuna cu zaharul la foc mic. Cand incepe sa fiarba adaugam untul si amestecam continuu, pana incepe sa se ingroase. Punem si ciocolata si amestecam in continuare pana se topeste.

Lasam sa se racoreasca apoi adaugam fulgii de porumb si caisele taiate marunt. Omogenizam, apoi intindem compozitia obtinuta pe hartie de copt. Dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.

O gustare delicioasa!

TIPS-URI

1

Ciocolata amaruie se poate inlocui cu orice fel de ciocolata va place

2

pe langa caise se mai pot adauga nuci taiate marunt si/sau miez de seminte

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton cu cereale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

27.10.2009, 10:14

A iesit foarte bun, merita sa incercati fetelor. Data viitoare eu voi incerca cu ciocolata alba si nuci.

rivka 1

27.10.2009, 10:21

si eu mai fac de astea dar obsnuiesc sa zdrobesc fulgii si o pun in hartie pt bomboane ...sunt bune darse lipesc de dinti intr-o veselie, mare grija cu dintii copiilor cu atatea zaharuri!

Oana 1

27.10.2009, 10:55

Iamiiii! Le voi face si eu baietilor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]