Bascute dulci

de Sabina in Prajituri, 22 Mai 2009 | 6957 vizualizari

 

O reteta delicioasa

 

INGREDIENTE

Aluat:
  • 800g faina
  • 400ml lapte
  • 2 oua
  • 50g drojdie proaspata
  • o lingura zahar
  • 50 ml ulei
Umplutura de branza:
  • 500g branza de vaci dulce
  • 4 oua
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • 150g zahar (sau dupa gust)
  • stafide
  • sare
  • un ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute dulci:

Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut. Intre timp se amesteca branza cu oua, zahar, coaja de lamaie, esenta, stafide si un praf de sare. Dupa ce au crescut se composteaza fiecare biluta cu fundul unei pahar, iar in locul format se pune compozitia de branza. Se ung bascutele cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se pudreaza cu zahar. Sunt super bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu caramel si ciocolata