Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci"

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2010 | 14332 vizualizari

 

Super bune si de efect pe masa,mai ales la copii

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 3 linguri pline de pateu(by gaby)
  • 2 linguri de unt
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare
  • piper

Pt maioneza:

  • 2 oua
  • ulei
  • mustar

pt barcute :

  • sunca Mozzarela 5 felii
  • scobitori 16 bucati
  • salata verde
  • ardei rosu
  • masline negre
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci":

Se fierb ouale tarI

Se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul

Galbenusul se amesteca bine cu pateu(am pus pateu de casa ,reteta lui gaby)untul ,sare ,ciupercile scurse si tocate marunt si la final  piper

Se umple albusurile cu compozitia, se aseaza intr-un vas cu salata verde si maioneza(maioneza fiecare stim cum se face nu mai scriu)

Se taie sunca in triunghiuri sau jumatati , se infige pe scobitoare se se pun pe oua,vor rezulta niste barcute haioase

Se decoreaza cu ardei rosu ,masline........................

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute"oua umplute cu pateu si ciuperci"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic