Impletita cu gem de gutui

de Bunica in Dulciuri, 4 Oct 2014 | 3898 vizualizari

 

Impletita cu gem de gutui este u desert rapid si delicios.Ce sa va spun ....ca a disparut rapid jumatate de ea :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g. foietaj
  • 370 g. gem de gutui
  • 1 lingurita miere
  • o lingurita apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu gem de gutui:

Se lasa foietajul la dezghetat.

Se pune foaia pe masa de lucru.

Din ochi se imparte in trei.

Lateralele se cresteaza la 2 cm distanta.

Gemul se intinde pe partea din mijloc .

Se iau lateralele si se aduc deasupra gemului sub forma de impletitura.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem impletitura.

Se da la cuptorul incins la 179 grade pana se rumeneste .

Cat sta imletita in cuptor anestecam mierea cu apa.

Scoatem din cuptor cand este rumenita si ungem cu mierea.

Se portioneaza cand s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochelari cu nuca si gem de prune