Se topesc in gura de bune....umplute cu crema de branza, asortate cu avocado sau castraveti, pe alese....va invit la degustat!
Blat barcute:
Umplutura barcute:
Untul rece se taie cubulete si cand este putin moale( inca rece) se adauga faina, oul, iaurtul, praful de sare si cel de copt si se framanta aluatul, se ruleaza sul ( mai grosut) si se taie( feliaza) aprox. opt bucati egale.
Fiecare bucata se asaza pe foaia de copt si se apasa in mijloc apoi se da forma barcutei. Se preincalzeste cuptorul pana la 200 de grade( la mine a durat 12 minute timp in care am pus aluatul la congelator pe un platou)
Se coc barcutele timp de 20 de minute, apoi se scot si se racesc complet.
Crema de branza se prepara amestecand perlele de branzica cu iaurtul si crema Philadelphia, apoi se da la rece pana sunt gata barcutele.
Cand barcutele s-au racit, le umplem cu crema de branza si le decoram cu bucatele de avocado sau castraveti, marar, etc...dupa dorinta.