Clafoutis cu visine

de ianculubita in Dulciuri, 8 Apr 2013 | 2631 vizualizari

 

Un desert frantuzesc,doar ca eu am folosit visine din compot

 

INGREDIENTE

  • visine sau cirese
  • 4 oua
  • 400 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 130 g faina
  • vanilie
  • 30 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine:

Ouale batute bine cu un praf de sare, zahar, vanilie, adaugam faina, lapte caldut si amestecam cu telul pana se omogenizeaza totul

Rasturnam in forme mici sau una mare, unse cu unt, in care am pus fructele curatate de samburi si lasam la cuptor 20-25 minute, dupa care servim pudrate deasupra cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ianculubita 1

08.04.2013, 12:59

Monica multumesc de atentionare!!batranetea maica....

CookieMonster 1

08.04.2013, 14:09

Ador visinle si tot ce este preparat cu ele

Rocsi 1

08.04.2013, 15:17

Un desert pe placul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu visine