Barcuta cu legume la cuptor

de ralu_river in Mancaruri de legume, 13 Noi 2012 | 3450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata mare
  • 1/2 ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • o ceapa mica
  • 2 ciuperci champignon mar
  • vin alb
  • o lgt sos de soia
  • cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • Mirodenia
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcuta cu legume la cuptor:

Se spala vanata, se taie pe lungime in jumatate, se scobeste miezul, avand grija sa nu se rupa coaja, care se sareaza, se unge cu putin ulei si se da la cuptor, la 180 de grade, pentru 15 minute. 

In acest timp se toaca ceapa, morcovul si ardeiul, dupa care se calesc in putin ulei. Se taie cubulete mici miezul de vanata si se adauga in tigaie, impreuna cu ciupercile tocate marunt. Se stropeste totul cu vin alb si sos de soia si se lasa 15 minute pe foc mediu. Se adauga condimentele si patrunjelul tocat, se umplu cojile de vanata cu acest amestec, dupa care se rade cascaval deasupra si se dau la cuptor vreo 10 minute, pana se topeste cascavalul. 

Este un deliciu !

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcuta cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete cu ricotta si spanac