Banane coapte cu inghetata

de Zamfira in Dulciuri, 3 Aug 2012 | 4261 vizualizari

 

O combinatie unica: banane fierbinti - inghetata rece

 

INGREDIENTE

  • banane
  • pesmet
  • unt
  • zahar tos
  • scortisoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane coapte cu inghetata:

Ungem o tava cu unt, presaram pesmet din belsug. Curatam bananele de coaja, ii taiem in doua si-i asezam in tava. Peste banane dar si pe langa punem bucatele de unt. Peste banane presaram zahar tos si scortisoare.

Timp de coacere: 20-25 minute.

Dupa 10 minute trebuie intoarse si amestecate putin cu pesmetul prajit.

Mod de servire: bananele fierbinti vor fi servite cu frisca, inghetata de vanilie sau caramel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane coapte cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

07.08.2012, 16:39

interesanta reteta

Betty96 1

27.06.2013, 13:11

Dupa cum arata par bune de tot cred ca o sa incerc si eu

Panacris 1

27.06.2013, 13:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Banane prajite