Banana Split

de Gagarin in Dulciuri, 23 Feb 2014 | 4500 vizualizari

 

Un desert delicios si foarte usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • banana 1 buc
  • inghetata 3 globuri
  • frisca
  • nuca 1 buc
  • gem de fructe de padure(sau toping) 1 lingura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Split:

Se taie banana pe lungime in 2 bucati egale.

Se aseaza intr-un vas mai lunguiet cele 3 globuri de inghetata in sir indian iar pe laturi se va pune cate o jumatate de banana. Se lipeste si se acopera integral cu frisca. Se topuieste cu nuca si gem de fructe de padure (eu am folosit afine).

Am facut si un video cu modul de preparare:  https://www.youtube.com/watch?v=ZnlMfSc5IME

TIPS-URI

1

Atentie mare ca pana la servire sa nu cada banana in lateral si sa strice aspectul

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Split" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

23.02.2014, 11:46

laura_n 1

23.02.2014, 14:02

reteta e faina, dar daca vrem sa impresionam, punem si noi o frisca autentica! bravoo!

Gagarin 1

23.02.2014, 18:57

nici macar nu stiam ca se poate face frisca acasa :|
si cred ca si daca stiam tot pe cea din comert o alegeam pentru ca e mai rapid cu toate ca contine E-uri .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Banana Split