Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
In primul rand as vrea sa imi cer scuze pentru ca in dreptul ingredientelor nu voi pune nici o cantitate , dar trebuie sa recunosc ca gatesc cam tot dupa ochi .
Inelele de ceapa:
Dupa ce am trantit aluatul din faina, ulei, apa,sare si amidon de porumb, tavalim in el ceapa care a fost taiata in prealabil inele, dupa care le prajim in ulei incins.
Batoanele de linte:
Lintea se pune la inmuiat 4-5, ore in apa rece, dupa care se fierbe 20-30 de minute. Lintea fiarta este mixata sau este trecuta prin masina de tocat si transformata intr-o pasta fina in care se adauga ingredientele mai sus mentionate . Acest aluat poate fi modelat si in forma de chiftelute sau batoane si tavalite in malai dupa care prajite in ulei incins .
Spaghetele de otet balsamic:
Intr-un recipient se amesteca otetul balsamic , sosul de soia si agar agar . Se pune recipientul la foc si se incalzeste la pana la 80 de gade pentru a se activa gelatina, se amesteca continuu.
Pentru a obtine forma de spagheta faceti precum in filmuletul de mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=vt34q4TVFyY
Se serveste cu o salata de varza cat se poate simpla in care se adauga numai putina sare si putin ulei , eventual piper.
Pofta buna!!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult