Bagheta umpluta

de katty in Ton, 30 Oct 2014 | 5934 vizualizari

 

Daca va intrebati ce ati mai putea lua la serviciu drept pachetel , poate va este pe plac aceasta idee . Mie personal imi place foarte mult .

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta alba sau neagra , dupa preferinta
  • 1 conserva de ton bucati
  • 1 conserva anghinare
  • 1/2 ardei rosu
  • o mana frunze de spanac tanar
  • cateva masline umplute cu ansoa
  • sare
  • piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Scurgem conserva de ton si o punem intr-un castron . Adaugam inimule de anghinare scurse , frunzele de spanac , ardeiul taiat fideluta , maslinele , sare si piper dupa gust . Amestecam usor .Taiem bagheta in 2-3 bucati, o taiem in lungime pe o parte si scoatem miezul .

Umplem  bagheta cu amestecul de ton si legume  .

Legam bagheta strans cu ata de bucatarie  si o dam la frigider pentru 2-3 ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan