Bagheta umpluta

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 14141 vizualizari

 

Din categoria retetelor pentru pachetel ...

 

INGREDIENTE

  • 1 baghete
  • branza telemea nu foarte sarara
  • ardei rosu
  • salam uscat
  • smantana cat sa lege compozitia
  • marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Cantitatile si ingrediente folosite sunt in functie de marimea baghetei si de gustul fiecaruia

Se rade branza cat mai fin,

Se adauga salamul,ardeiul rosu,mararul toate tocate cat mai marunt ,se adauga smantana cat sa lege compozitia ,1- 2 linguri ,

Se omogenizeaza intreaga compozitie

Se condimenteaza cu piper dupa gust si sare doar daca este necesar.

Se scobeste cat mai bine interiorul baghetei.

 Se umple cu amestecul de branza folosind o lingurita, presandu-se bine ca sa nu ramana goluri.

Se invart bucatile de bagheta in folia de aluminiu si se dau la frigider cateva ore.

Se feliaza si se servesc.

TIPS-URI

1

Puteti adauga la umplutura masline,ceapa verde ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta cu branza