Aripioare marinate la gratar

de La Ancuta in Pui, 11 Mar 2011 | 11234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare marinate la gratar:

Spalam aripioarele apoi le stergem cu un servet.
Amestecam toate celelalte ingrediente si omogenizam. Daca credeti ca este nevoie puteti sa mai adaugati sare. Punem aripioarele in marinata si amestecam bine.

Acoperim si dam la frigider cel putin 1/2 ora. Eu le-am lasat vreo 2 ore. Scoatem aripioarele din  marinata (fara a le sterge) si le asezam pe gratar.

Lasam sa se rumeneasca apoi intoarcem pe partea cealalta si mai lasam putin. Servim calde cu garnitura dorita. Noi am mancat cu cartofi Hasselback si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare in sos de smantana