Aripioare in sos de smantana

de iry-gabriela in Pui, 28 Ian 2012 | 18849 vizualizari

 

Pe cat de usoara pe atat de buna....pofta buna la aripioare !

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • 500g smantana
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri de faina
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in sos de smantana:

  • Se iau aripile de pui si se spala dupa care se pun la fiert. Se spumuiesc si se lasa la fiert pana scade apa inainte de a opri o cana din zeama in care a fiert aripile. Dupa ce a scazut apa se prajesc un pic in ulei  se adauga smantana, sare si piper, peste care se adauga un rantas facut din zeama fiarta cu  faina si se amesteca pana se omogenizeaza. La final se adauga patrunjelul verde spalat si taiat. Se serveste cald cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana