Aripioare la cuptor si cartofi stelute

de corina241 in Pui, 26 Noi 2010 | 5944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-9 aripi de pui
  • 4-5 cartofi de marime potrivita
  • 2 morcovi
  • 1 cubulet de unt
  • crengute de cimbru
  • sare
  • piper
  • orice condimente doriti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor si cartofi stelute:

 Pregatim un vas care poate fi introdus in cuptor(yena,ceramic,etc.) si-l ungem cu unt.

Luam aripioarele ,le spalam si le asezam in vasul de ceramica.

Cartofii ii spalam,ii curatam de coaja si incercam sa le facem mici crestaruri adanci prin care sa formam o stea.Ii asezam usor printre bucatile de carne,impreuna cu morcovii taiati pe rondele in diagonala.

Condimentam dupa cum dorim,punem crengutele de cimbru si boabele de piper,adaugam o cana de apa,apoi introducem vasul la cuptor(incins la 180°)pentru 40 minute sau pana cand carnea s-a rumenit si cartofii sunt bine facuti.

Servim cu salata,muraturi,etc.;eu am ales vinetele si ardeii copti in saramura de usturoi;)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor si cartofi stelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor umplut cu cartofi