Aripioare la cuptor

de madi_marin in Pui, 26 Iul 2010 | 16022 vizualizari

 

Pentru ca mi-a fost pofta in week-end de ceva nu foarte complicat, am facut aceste aripioare la cuptor pe care le-am servit cu mujdei si mamaliguta. O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 500 ml lapte
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor:

Aripioarele se curata, se spala , se sterg, se ung cu ulei, se condimenteaza si se pun intr-un castron ,apoi se toarna laptele peste ele si se dau la frigider pana a doua zi.

Se scot din lapte, se sterg si se ung din nou cu ulei si se condimenteaza, apoi se aseaza in tava de cuptor pe hartie de copt. Se dau la cuptor la foc iute pana se rumenesc.

Se servesc cu mujdei si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (25)

ela 1

28.07.2010, 20:40

am venit si eu ca tare bine arata....

madi_marin 1

29.07.2010, 16:25

ela.......intodeauna mai e un locsor si pentru tine....

elena1988 1

13.02.2011, 19:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor