Din seria "Doua portii la 20 lei", va propun urmatoarea reteta (chiar mai putin de 20 lei :)) Delicioasa si super rapida!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!
Amesteca intr-un bol faina cu sare, piper, boia dulce, usturoi granulat si oregano.
Taie aripioarele pe jumatate si trece-le pe rand prin amestecul de faina si condimente.
Pune intr-o tava hartie de copt si asaza aripioarele.
Taie cartofii rondele, asaza-i si pe ei in tava langa aripioare si presara deasupra lor cate putin din amestecul cu faina si condimente.
Stropeste aripioarele si cartofii cu ulei de masline si pune tava la 200 de grade pentru 20 de minute, pana ce aripioarele sunt rumene.
Amesteca sosul sweet chilli cu mierea si unge aripioarele, apoi mai lasa-le la cuptor inca 10 minute.
Serveste aripioarele alaturi de cartofi copti si putin chivas deasupra.