Aripioarele se spala bine, indepartam partea cea mai subtire si punem aripioarele intr-un vas incapator.
Ciupercile le spalam si le impartim in sferturi. Le adaugam peste aripioare in vas.
Presaram sare, piper macinat si turmeric dupa gust.
Ungem cu condimente, aripioarele, pe toata suprafata, apoi turnam laptele.
Acoperim vasul si il dam la rece, peste noapte.
A doua zi, transferam aripioarele si ciupercile in tava in care le vom prepara la cuptor.
La laptele in care au stat la marinat, renuntam.
Dam tava neacoperita in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 minute.
Dupa acest timp, intoarcem aripioarele, presaram boia dulce si dam din nou la cuptor, pana se rumenesc pe o parte.
Presaram boia si pe cealalta parte, apoi lasam la rumenit, alte 10 minute.
Noi le-am servit cu piure de cartofi.
Pofta buna!