Pui cu mustar si cus cus

de Miha in Pui, 18 Dec 2010 | 5611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 2 linguri mustar
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • cimbru
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru garnitura:
  • 250 g cus cus
  • 50 g unt
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mustar si cus cus:

Mustarul il amestecam cu usturoi si celelalte condimente, apoi cu uleiul formand o pasta ca o maioneza. Cu aceasta pasta ungem carnea, pe care o invelim in folie si dam la frigider pentru cel putin 1 ora. Scoatem carnea din folie si o punem intr-un vas termorezistent. Dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste si carnea este bine patrunsa.

Intr-o tigaie teflonata prajim usor cus cus-ul in unt topit. Amestecam continuu cu o lingura de lemn. Turnam deasupra 2 cani cu apa fierbinte (cat sa se acopere pastele), acoperim cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana scade tot lichidul. Se potriveste gustul de sare si piper. Cand este aproape gata se pun usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mustar si cus cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Miha 1

20.12.2010, 10:09

"As veni si eu la tine fuga-fuguta, dar cred ca trebuie sa-mi gatesti o saptamana, ca-i lung drumul " Eu zic sa-ti faci bagajul pentru 1 luna, daca tot bati atata drum macar sa stii o treaba.

Miha 1

20.12.2010, 10:11

Mona Giuliana Motanele ( iti plac pulpitele, ha? )

mena29 1

25.12.2010, 14:06

ce buneee!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si 30 dinti usturoi