Aripi lipicioase

de eclerash in Pui, 28 Iun 2010 | 7017 vizualizari

 

Imi cer scuze ca nu am avut timp sa fac si poze etapelor de preparare.

 

INGREDIENTE

  • aripioare pui
  • 500 ml bere
  • 100 ml sos soia
  • 1 ardei iute rosu
  • 100 ml ketchup iute
  • 3 catei usturoi
  • condimente(eu am pus o gama variata,dar ramane dupa preferinta fiecaruia)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi lipicioase:

Am spalat si taiat aripioarele si le-am pus intr-o marinata alcatuita din restul ingredientelor,ardeiul si usturoiul fiind tocate mai intai.Sunt lasate cel putin 6 ore la marinat si apoi punem ulei intr-o tigaie si prajim aripioarele punand si marinata in tigaie si lasam sa fiarba pana scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu ciuperci