Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 6 Ian 2015 | 23119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • 200 gr smantana
  • 200 gr ciuperci
  • rosii chery
  • 2 lg de ulei de masline
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor:

Intr-un vas de yena asezam ceapa taiata feliute,pulpele sarate si piperate,ciupercile taiate,rosile chery,2 lg de ulei de masline amestecate cu putina apa si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste putin.

Smantana o amestecam cu 1 lg de faina si turnam peste pulpe si mai lasam 5 minute la cuptor Putem folosi orice garnitura(eu am facut orez).

Pofta buna.

           

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]