Aici am ceva gustos, daca va ramine ceva cind ati taiat de la torturi sau aveti piscoturi sau chec.
Se sfarima resturile ( chec, piscoturi, resturi de la tort) intr-un vas. Se pune cacaao si aroma de rom. Se amesteca bine. Trebuie sa fie consistenta bine legata, dar nu uda!! Daca e prea uscat, poti pune putin suc de portocale sau de mere.
Din "amestecatura" faci o minge mica si faci si un nas pentru arici.
Ciocolata se pune intr-un vas la baine marine. Cand ciocolata este topita, faci proba pe buze.Daca ti se pare la buza fierbinte, mai astepti, pane ciocolata este mai rece.
Dupa aia pui ciocolata pe arici, astepti un pic, decorezi si gata.
Mult succes!!
1
Poti sa ingheti resturile tale de tort si cind ai nevoie le folosesti
2
La frigider aricii vor tine cca 3 zile
3
Ca ciocolata sa fie luciosa pui un pic de margarina de nuca de cocos.