Aș fi zis că dacă e reinterpretată, e ca pe timpul nostru, nu al lui Cuza... Îmi plac ardeii umpluți (dar nu-i prepar eu!), îmi place și carnea de miel, așa că sunt curioasă cum poate fi acest preparat...
nu cred ca ar fi iesit buna daca as fi facut asa cum scrie in carte,untura sub ardeii si nimic peste ei,nu ar fi mers,ce ar fi iesit,s-ar fi uscat si nu s-ar fi patruns ardeiul,este parerea mea si s-ar fi uscat prea tare si carnea de miel.Carnea de miel are un miros si un gust aparte si trebuia sa fie taiat cumva sa placa celor ce mananca,este parerea mea.Nici daca o faci friptura nu iti iese doar cu doua frunze de patrunjel si doua cepe,trebuie ceva in plus.Aceste mancaruri nu sunt specifice noua dar pot spune ca am mancat intr-un restaurant cu specific arabesc si au servit o tocana de oaie ce m-a dat pe spate,bine doar pe mine ca cei de prin Bucuresti nu au fost incantati de asa preparat.Eu iubesc acest tip de carne,este doar pentru gurmanzi
Bravo! E mai complicat daca nu-ti place ce prepari si o prepari doar de dragul celor dragi Dar din ce ai preg[tit tu aici, eu m-a; risca ;a o degustare
imi place sa prepar si sunt o mare gurmanda insa sanatatea nu imi mai permite sa mananc produse de dulce si chiar m-am si obisnuit cu noul regim,nu stiu daca voi mai manca vreodata carne,in orice caz am ajuns la concluzia ca suntem ce mancam si daca vom manca natura vie,natura vom fi!