o reteta simpla dar tare gustoasa! acum am mancat si sunt tare satisfacuta! ideea mi-a venit din ultimul numar al revistei practic in bucatarie.Mi-a placut la nebunie si nu am rezistat sa o incerc desi cu multe modificari.
Se spala ardeiul gras si se taie in 4.Se coc putin bucatile de ardei si se dau cu sare.
Apoi se aseaza o bucata de ardei peste ea se aseaza marar verde tocat , apoi o felie de branza, apoi o felie de salam, apoi o felie de cascaval si ultima data o bucata de ardei.
Se da acest ansamblu prin ou batut amestecat cu faina si apoi prin pesmet,se prinde cu o scobitoare in mijloc si se prajeste in ulei incins.
Se serveste atat cald cat si rece.Rece se taie mai frumos si puteti sa asezati felii frumoase ca si aperitiv.
1
recomand foflosirea unui ardei capia, acesta nu mai necesita taiere, se poate umple direct asa, eu nu am gasit la piata deloc si am facut cu ardei gras dar dupa mine ardeiul capia se potriveste mai mult si e mai gustos.