Ardei umpluti pane

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2010 | 11035 vizualizari

COMENTARII (38)

nadina73 1

24.06.2010, 17:52

ce bine arata si ce idei grozava mi-am amintit de cava asamanator dar cu carne tocata ,am sa pun in practica super 5 furcu mari

ela 1

24.06.2010, 19:44

super idee,super arata vin la tine neaparat

jolygina 1

24.06.2010, 20:48

super arata trebuie sa fac si eu

epurasha2bb 1

25.06.2010, 08:30

multumesc fetelor!ma bucur ca va place, sa incercati cu incredere ca e delicios!

epurasha2bb 1

25.06.2010, 08:31

nadina cu carne tocata ii fac clasici la cuptor, asa prajiti nu am incercat.Daca ai reteta sa ne zici si noua.

epurasha2bb 1

25.06.2010, 08:35

ela de cand zici! mi s-au lungit urechile si cum epurashii si asa le au lungi o sa ajung in cartea recordurilor cu ele!

epurasha2bb 1

25.06.2010, 08:37

yoligina sunt tare buni si usor de facut, pac-pac!

ela 1

25.06.2010, 17:52

ce as mai veni la tine,si la toate fetele as face turul tarii,asa m-as mai relaxa si eu

mena29 1

25.06.2010, 20:44

Si eu am remarcat reteta in revista "Practic in bucatarie",trebuie sa-ti marturisesc,ca la tine arata mult mai bine

epurasha2bb 1

28.06.2010, 09:03

ela
@mena multumesc mult de tot, e foarte magulitor ce spui!

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:46

nastrusnica idee arata grozav , e reteta de aceea ,, sa lasi musafirii cu gura cascata ''

epurasha2bb 1

30.06.2010, 22:01

multumesc mihaela, am facut si din capia si au iesit foarte frumosi si se umplu mai usor

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pâine umplută