Ardei umpluti cu sos

de Dea_Dea in Porc, 24 Aug 2013 | 6003 vizualizari

 

Pentru ca nu am mai facut de mult , cred ca mai bine de un an de zile , am zis ca este timpul :))

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei
  • 200 gr carne tocata de porc
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 3 linguri pasta de rosii
  • ulei
  • 1 lingura faina
  • zeama de pe ardei
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu sos:

Ardeii se curata de coada si de seminte si se spala.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei , se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper.

Carnea se pune in castron , se dauga ceapa , se pune oul si orezul.

Ardeii se umplu si se pun in cratita cu o lingura de pasta de rosii si apa cat sa ii acopere. Se lasa la fiert la foc mic o ora.

Pregatim sosul:

Se ia apa de pe ardei intr-o cana.

In tigaie se pune ulei la incins , se pune o lingura de faina, o lingura de pasta de rosii si zeama de la ardei . Se da in clocot si se condimenteaza cu sare, piper si zahar, apoi se pun ardeii in sos.

TIPS-URI

1

Se pot face si cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

24.08.2013, 21:15

Buni ardeii umpluti. Astazi am facut si noi

Cris2711 1

24.08.2013, 21:39

ce mult imi plac

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:33

foarte gustosi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc