Ardei umpluti cu ciuperci

de Lau in Mancaruri de post, 7 Oct 2011 | 4755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei
  • 200 g orez
  • 500 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • cimbru
  • marar
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 200 ml ulei
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu ciuperci:

 Se curata ardeii de seminte si cotoare,se spala si se lasa la scurs

Eu am spalat ciupercile si le-am fiert 2-3 clocote.

Ceapa se caleste in ulei si cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul dat prin razatoare,rosia taiata marunt,adaugam orezul,pasta de tomate,o cana de apa si lasam sa fiarba pana scade apa,adaugam ciupercile tocate,patrunjel,marar,cimbru,potrivim de sare si piper dupa gust,amestecam si mai lasam putin,adaugam oul si amestecam bine.

Umplem ardeii cu compozitia de ciuperci ,le punem capacul,asezam intr-o oala care la fund am pus cateva fire de cimbru,2 foi de dafin,am adaugat apa cu sare cat sa fie la nivel cu ardeii,am acoperit oala cu folie de aluminiu si am dat la cuptor cca 60 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu ciuperci