Fasole batuta cu sos de ceapa

de AdriiAdi in Mancaruri de post, 1 Mar 2013 | 19715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole cu bob mic
  • 7 cepe mijlocii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
  • 300 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu sos de ceapa:

Alegi si speli fasolea apoi o pui la fiert. Stii cand boabele s-au fiert atunci cand se sfarama daca le presezi cu degetul. Scurgi fasolea de apa si o pisezi sau o pui in blender.

Ceapa o cureti, o speli si o tai pe jumatate, apoi fiecare parte solzisori si o pui la prajit. Cand este aproape sticloasa si rumenita pe margini pui bulionul si o mai lasi 1 minut. Condimentezi cu sare si piper. Peste sos adaugi fasolea batuta si cateii de usturoi pisati sau taiati fin si mai gatesti in continuare cateva minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole făcăluită cu morcovi şi ţelină