Ardei umpluti

de Isabel in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 3181 vizualizari

 

Ardei umpluti cu carne tocata de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc,
  • 10 ardei verzi,
  • 3 cepe,
  • 3 rosii,
  • 1 ou,
  • 1 cartof,
  • o cescuta orez,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • cimbru,
  • delicat de legume,
  • piper,
  • 2 lg ulei

Sosul:

  • o foaie dafin,
  • delicat,
  • piper,apa si 3 lg bulion
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii,se taie ceapa marunt,se taie cerculete din rosii pt capacele.

Se caleste ceapa,apoi se adauga carnea si cand a mai scazut zeama lasata de carne se pune cartoful ras si scurs de zeama,si ce a ramas de la rosii se rade peste si se caleste pana mai scade din zeama.

Se opreste focul si se aduga orezul,verdeata tocata marunt,condimentele,oul si se amesteca bine.Se umplu ardeii si se pun capacele din rosii,se pun cu capacelele in sus intr-o oala se adauga apa pana ii acopera un deget,se adauga bulionul si condimentele si se fierb aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor