Ardei umpluti

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2011 | 4761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata(amestec porc+vita)
  • 11ardei grasi
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • o mana de orez
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Taiem codita la ardei, ii curatam bine in interior de seminte, ii spalam si-i lasam sa se scurga bine.

Intre timp punem carnea intr-un vas,spalam bine orezul,apoi il adaugam peste carne impreuna cu ouale,ceapa taiata marunt,cimbrul,piperul si patrunjelul taiat marunt.Amestecam totul bine.

Umplem ardei bine apoi le punem capacele din rosii.Dupa ce ardeii au fost umpluti toti ii asezam in oala si punem apa fierbinte cat sa-i acopere,mai adaugam si putina sare,punem capacul si-i punem la foc mic timp de 2ore.POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu ciuperci