Ardei umplut cu crema de branza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2011 | 16905 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si de efect, perfect pentru masa de sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ardei grasi
  • 400 - 500 branza proaspata de vaca sau oaie
  • marar
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu crema de branza:

Spalam ardeiul, dupa care ii taiem capacul si-l curatam de seminte. Mixam untul cu putina sare pana devine spuma, adaugam apoi branza proaspata si omogenizam compozitia. Condimentam cu sare si piper dupa gust, iar la sfarsit adaugam mararul tocat fin.. Umplem ardeii cu crema de branza, ii invelim in folie alimentara si ii dam la rece cateva ore. Inainte de a fi serviti ii taiem rondele potrivite, nici foarte subtiri, nici foarte groase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu couscous gremolata