Ardei umplut cu crema de branza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2011 | 17369 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si de efect, perfect pentru masa de sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ardei grasi
  • 400 - 500 branza proaspata de vaca sau oaie
  • marar
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu crema de branza:

Spalam ardeiul, dupa care ii taiem capacul si-l curatam de seminte. Mixam untul cu putina sare pana devine spuma, adaugam apoi branza proaspata si omogenizam compozitia. Condimentam cu sare si piper dupa gust, iar la sfarsit adaugam mararul tocat fin.. Umplem ardeii cu crema de branza, ii invelim in folie alimentara si ii dam la rece cateva ore. Inainte de a fi serviti ii taiem rondele potrivite, nici foarte subtiri, nici foarte groase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]