Ardei in otet, la borcan

de adry88 in Conserve, 17 Oct 2013 | 8411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg ardei(kapia si gogosari am folosit)
  • 1 kg otet
  • sare
  • zahar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei in otet, la borcan:

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita,

Cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o cratita adaugam sare peste ele si acoperim cu capac,lasam sa se raceasca bine

Dupa ce s-au racit ii curatam de pielita si de cotor cu seminte

Asezam ardeii in borcanele curate si sterilizate,

La 1 borcan de 800 ml adaugam 1 lingurita sare si 1 lingurita zahar umplem cu otet borcanul si inchidem,

Repetam operatiunea pana terminam,

Asezam intr-o cratita la fund un prosop si adaugam borcane apa si punem la fiert cca 30 min,

Le scoatem si le invelim cu o patura si lasam sa se raceasca bine dupa care le depozitam in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei in otet, la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]