Ardei copti cu cascaval de tara

de vickyduta in Mancaruri de legume, 20 Ian 2011 | 6718 vizualizari

 

Combinatia de ardei copt cu cascaval de tara topit este excelenta, gustul sau divin spune tot, mancat cald este absolut delicios aduce aminte de zilele de iarna friguroase petrecute in casa bunicilor la gura sobei.

 

INGREDIENTE

  • ardei copti
  • o bucata de cascaval de tara
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti cu cascaval de tara:

Ardeii se coc dupa care se curata de seminte si de cotoare, se pune putin ulei intr-o tigaie si se inabusa putin se rade cascavalul peste ei si se amesteca bine pana se topeste tot cascavalul. Se pot servi cu  mamaliga, smantana sau sos de usturoi depinde de gusturile fiecaruia, sau se pot servi simpli, indicat este sa se servesca cat este cald pentru a nu se intari cascavalul.

TIPS-URI

1

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu cascaval de tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

05.09.2011, 14:39

interesanta reteta.....dupa ingredientele folosite cred ca e grozav de buna

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:26

interesant

abstract01 1

03.03.2020, 05:07

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ardei copti a la Durau