Se ia paine feliata mare alba ,se inlatura marginile
Compozitia 1: 125g branza topita o amesteci cu peste Ton din conserva si cu ceapa rosie taiata solzisori
Compozitia 2: 250g crème fresh sau bounjour se amesteca cu ceapa verde taiata foarte mic, cu marar si cu pestele taiat cuburi mici
Se face un sirop de apa fiarta + supa cub se insiropeaza painea.
Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1
Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2
Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1
Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2
Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1
Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2
Toate astea pana ti se termina compozitiile sau painea…
La sfarsit se pune painea goala insiropata drept acoperis.
Totul se imbraca in frisca batuta
Ornezi cu marar, ceapa verde taiata inele, icre colorate (rosii sau negre), piper colorat (rosu sau verde) boabe mari rotunde .
In loc de peste se poate face tortul asta si cu sunca, salam.