Pachetele cu Brie

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2014 | 2988 vizualizari

 

Tare bun...mai ales fierbinte,abea scos din cuptor :) ...
Pozele lasa de dorit...stiu....dar... mi-era si somn si foame :D

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1\2 cub drojdie
  • 4 linguri cu ulei
  • 130 ml apa
  • sare
  • 300 gr branza Brie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu Brie:

Dizolvam drojdia in apa calduta si o amestecam cu faina,un varf de sare si uleiul.Framantam un aluat elastic si nelipicios.

Il lasam la dospit pana ce isi va dubla volumul.

Aluatul crescut il impartim in doua parti egale.

Fiecare parte o intindem in forma rotunda.Punem branza Brie in mijloc si impaturim .

Cu un cutit bine ascutit crestam aluatul la suprafata ( vezi foto) .

Punem la cuptor la 180 grade pana ce se va rumeni frumos la suprafata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu Brie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

laura_n 1

16.02.2014, 13:56

grozaav! biig like!

- Andreea - 1

16.02.2014, 17:42

xana 1

17.02.2014, 14:35

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu branza si cascaval