Aperitive oua umplute

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 29177 vizualizari

 

Pe langa cele clasice cu pateu am experimentat si cu peste afumat vazand undeva pe bucataras.ro ceva asemanator.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 g unt
  • o cutie mica pateu de ficat 
  • 100 g peste afumat
  • maioneza de casa
  • sare, piper
  • 1 lingurita de mustar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive oua umplute:

Ouale se fierb tari. Se pun in apa rece si apoi se curata. Se taie in doua si galbenusurile se impart egal in doua castroane.

In primul castron punem pateul de ficat, 100 g unt moale, o lingurita de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza.

In al doilea castron punem pestele afumat maruntit in robot, 100 g unt moale, sare, piper si se amesteca pana la omogenizare.

Jumatatile de ou se umplu in mod egal cu cele doua compozitii de mai sus.

Pe fiecare jumatate de ou se pune cu poshul (cine are) sau cu punga (cine NU are) maioneza de casa si se orneaza.

Eu le-am ornat simplu dar diferit: cu masline si gogosari acri pe cele cu peste afumat si cu castravete acru si gogosari acri pe cele cu pateu de ficat.

Noua ne plac asa, simple, fara sosuri sau verdeturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu piept de pui