Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 20582 vizualizari

 

Intr-una din zilele trecute, vine sotul de la serviciu cu niste hartii si-mi spune:"Uite ce vreau sa fac de Paste!". Iau hartiile, le studiez si-i spun: "Treaba ta, dar le faci singur, ca eu am alta treaba!" Zis si facut. Asa ca este opera sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 3 cani supa de gaina
  • 20 gr gelatina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 300 g sunca curcan
  • frunze de patrunjel
  • morcov intreg fiert in supa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua:

Ouale se spala cu apa rece dupa care se sparge varful si cu grija facem o gaura de vreo 2 cm diametru si se goleste continutul lor. Se spala bine interiorul lor dupa care se pun cu spartura in jos pt a se usca bine.

Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa timp de 10 minute. In supa de gaina gata condimentata (pentru supa de taitei) si putin incalzita se pune gelatina inmuiata si se amesteca bine pana se dizolva complet gelatina.

Ardeiul se spala si se taie cubulete, la fel se taie morcovul si sunca, iar porumbul se scurge bine de apa. Se pun ingredientele in cojile de ou dupa bunul plac al fiecaruia, o frunza de patrunjel verde si se toarna supa. Se dau la rece pana a doua zi. Se decojesc cu grija pentru a nu le strica forma.

TIPS-URI

1

In loc de patrunjel se poate folosi si marar.

2

Se poate pune si mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei cu branza de burduf