Aperitive de sarbatoare

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2020 | 3624 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
   Imi place sa pun pe masa cand am invitati cate o tava cu aperitive .Invitatii aproape ca sunau la usa . Ingredientele erau pregatite dar nu toate aranjate .  Desi am aranjat platoul i8n viteza , zic ca nu a iesit rau . M-am descurcat !!!!
 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cascaval Cheddar
  • 200 gr cascaval Mozzarella
  • 200 gr Struguri
  • 200 gr mini mozzarella proaspata
  • 00 gr miniardei umpluti cu fetta
  • 200 gr salam de casa
  • 200 gr jambon crud -uscat de casa
  • 200 gr masline
  • 200 gr rosii cherry divers colorate
  • 20 buc chiftelute in covrigei , reteta aici https://www.bucataras.ro/retete/chiftelutele-nadiei-chifteluten-covrigei-92199.html
  • 2 linguri mix susan negru cu alb
  • 2 ardei iuti
  • salata verde

Aveti nevoie de mini-frigarui ornamentale +o bucatica cat o palma de scartz[ polistiren]imbracata in folie de aluminiu , care va folosi drept suport stabil pentru frigaruile cu struguri si cascaval .

Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive de sarbatoare:

  1. Feliati salamul .Aceasta dupa ce l-ati curatat de membrana .
  2. Taiati marunt jambonuul .
  3. Spalati legumele si fructele.
  4. Bilutele de mozzarella se scot din saramura si se rostogolesc prin mixul de seminte .
  5. Scurgeti maslinele din saramura .
  6. Taiati rondele ardeiul iute .
  7. Jumatate din cascavaluri  se taie mici baghete care se vor aranja  pe platou .
  8. Cealalta jumatate din cascavaluri se taie cuburi si se infing intercalat cu struguri .
  9. Pentru stabilitate infingeti aceste frigarui in bucata de scartz imbracata in staniol sau foaie de aluminiu .
  10. Aranjati toate ingredientele frumos pe un platou mare .

                                    Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Folositi un platou mare sau o tava pentru aceste aperitive.

2

Platoul astfel realizat a ajuns cu prisosinta pentru 8 persoane

3

Incercati sa puneti cat mai multe branzeturisau mezeluri pentru ca fiecare invitat sa-si gaseasca ceva pe gust .

4

Salamul trebuie curatat de membrana inainte de feliere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv