Pentru prima dată am mâncat-o în Grecia și de atunci am pregătit-o întotdeauna. O folosesc pentru salată, omletă, sandwich ... . Se poate pune rasa peste cartofi prajiti sau legume la gratar.
Dar dacă o serviti impreuna cu măsline, pâine prăjită și legume proaspete, piept de pui crispy, vă spun că este cel mai gustos bufet.
Servita intr-o seară cu prietenii, cu un pahar de vin sau prosecco (dar și cu bere este ok), va garantez ca va fi un mare succes.
Intr-un recipient, puneți mirodenii și uleiul împreună și amestecați.
Tăiați brânza în cuburi și puneți în borcan. Adăugați felii de ardei iute și roșii uscate.
Turnați uleiul cu mirodenii, închideți capacul și amestecați.
Păstrați-o în frigider până la 2 săptămâni, dar sunt sigura că se termină mai devreme.
1
folositi doar mirodenii uscate, pentru ca daca sunt proaspate, este riscul sa faca mucegai