Super rapida si delicioasa!
Se taie zucchini pe lungime in patru si apoi in felii. Se toaca marunt buchetelele de broccoli si sparanghelul. Se pun legumele intr-un bol mai mare si se adauga deasupra smantana lichida, telemeaua si cascavalul rase si ouale batute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si nucsoara rasa. Se amesteca bine cu o lingura de lemn.
Se intinde aluatul de tarta pe masa unsa cu ulei si se pune intr-o tava (patrata sau rotunda) cam de 24 cm diametru, tapetata cu hartie de copt. Se pune aluatul si pe peretii tavii, apoi se rastoarna compozitia. Se presara deasupra putin cascaval ras si se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 25-30 de minute, pana se incheaga si se rumeneste deasupra.
Se scoate tava si se lasa la racit, apoi se poate felia.
1
Puteti face si in casa un aluat pentru tarta, fie ca cel pentru paine, fie aluat fraged cu unt.
2
Se poate folosi si foietaj (cumparat sau facut in casa).
3
Puteti pune ce legume doriti, dupa plac.