Aperitiv stelute, inimioare din foietaj

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2018 | 3726 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, delicios, rapid, perfect pentru petrecerile copiilor.
Ies cam 2 tavi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g aluat foietaj
  • 200 g carnati subtiri afumati
  • masline feliate negre si verzi
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • susan
  • forme de fursecuri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv stelute, inimioare din foietaj:

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam stelute, inimioare, etc.,cu ajutorul formelor pentru fursecuri/biscuiti. La jumatate din forme, le decupam mijlocul cu o forma rotunda.

Asezam formele aperitiv intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Lipim peste ele formele decupate. In mijlocul formelor asezam feliute de carnat, cascaval ras si felii de masline. Ungem formele pe margine cu ou si presaram seminte de susan.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Trebuie sa avem grija sa decupam forme la fel in numar egal.

2

Eu am decupat mijlocul cu un capacel de la sticlutele de esenta. :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv stelute, inimioare din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]