Aperitiv simplu

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 36934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g parizer sau sunca de pui,
  • 300 g cascaval ras,
  • o cutie de ciuperci,
  • 3 linguri de smantana,
  • 3 linguri pline varf de faina,
  • 3 oua,
  • sare, piper, alte arome.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv simplu:

Se taie cubulete parizerul sau sunca, se taie fideluta ciupercile spalate si scurse, apoi se amesteca bine toate ingredientele, eventual cu ouale batute spuma.Se pune totul intr-o tava de cozonac sau de cuptor, tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si se da la cuptor aproximativ o ora la foc potrivit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv simplu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute