Aperitiv rustic

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2016 | 4888 vizualizari

 

Daca iesim la gradina platoul imens di dotare trebuie umplut :d  Am  facut chiftelute, am topit slanina de porc Mangalita si am reusit sa incropesc ceva-ceva !

 

INGREDIENTE

  • Jumari de porc Mangalita
  • Salam vanatoresc
  • Chiftelute de vita http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-speciale-77661.html
  • Cas proaspat de vaca - de la soacra
  • Cascaval afumat
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • Ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rustic:

  1. Salamul se desface de membrana si se feliaza .
  2. Feliati cascavalul afumat si casul de vaca .
  3. Spalati ardeii si ceapa verde.
  4. Feliati ardeii.
  5. Asezati frumos pe platou toate ingredientele.
  6. Pe deasupra razuiti putin cas .
  7. Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .
  8. Serviti mancarea cu voie buna si cu prieteni !!!
  9.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .

2

Pentru servire la aperitiv scoateti membrana de pe mezeluri si abia apoi feliati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rustic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

17.05.2016, 23:46

Minunat!

Catalina L 1

18.05.2016, 20:52

ce-mi place

Panacris 1

18.05.2016, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri din foietaj